Free delivery above 75 euro

Gratis verzending boven 75 euro

Huid verstevigen en strakker maken met radiofrequentie

Cryo Beauty Hub - Wellness Center for both Men&Women in Amsterdam

Huid verstevigen en strakker maken met radiofrequentie

Huid verstevigen en strakker maken met radiofrequentie (RF).

 

De huid veroudert als gevolg van een natuurlijk biologisch proces, maar ook door vervuiling, stress, zonlicht, leefstijl en medicatie. Elk jaar verliezen we 1% van ons natuurlijke collageen. Dit resulteert in een slappe huid met verminderde elasticiteit, veranderde textuur, lijnen en rimpels – alle zichtbare tekenen van veroudering. Naarmate we ouder worden, vertraagt de celdeling. Hierdoor stagneert de natuurlijke vochtregulatie en vermindert de elasticiteit. Fibroblasten zijn cellen die elastine en collageen produceren. In een jonge huid worden deze elke 21-28 dagen vernieuwd, maar naarmate we ouder worden, gebuert dit proces slechts eens in de 40-45 dagen. De huid verslapt en rimpels kunnen beginnen te verschijnen. Collageen en elastine zijn basiseiwitten, die de huid ondersteunen en sterk en flexibel maken. Naarmate de jaren verstrijken, resulteert een vermindering van collageen in verslapping van de huid. De huid verliest haar soepelheid. Vanaf je 25e jaar, vermindert de productie van collageen in je huid geleidelijk, hetgeen resulteert in slapper worden van de huid en rimpels. Tijdens de menopauze zal dit proces versnellen. Met de RF-behandeling kunnen we dit proces tegengaan met behulp van pulsen, die doordringen in de huid. Elke puls die de huid binnendringt tijdens de Fotofacial RF behandeling bestaat uit twee energiebronnen: de bipolaire RF en het flitslicht (IPL). Deze onzichtbare pulsen veroorzaken intensieve warmte in de huid. De verhoogde temperatuur van het huidweefsel veroorzaakt een inkrimping van het aanwezige collageen. De fibroblasten zullen zichzelf activeren, zodat ze beginnen met het produceren van nieuw collageen en elastine. Het resultaat is verstrakking van de huid. Vaak is er al na de eerste behandeling verbetering. zichtbaar.

 


Bekijk de deal

U kunt ons bellen voor een afspraak of boek direct online.


Hoe gaat de RF behandeling in zijn werk:

 

Tijdens de behandeling zal een afkoelingsgel worden aangebracht op het doelgebied. Deze gel geleidt de energie in de huid. Hierna zal het saffier worden geprojecteerd op de huid en beginnen de pulsen met het doordringen van de huid. Deze pulsen kunnen als een tintelend gevoel worden waargenomen. Het is mogelijk dat na de behandeling wat roodheid en een warm gevoel worden ervaren. Normaal verdwijnen deze verschijnselen binnen een uur na de behandeling.

 

Voor wie is de RF-behandeling?

 

Er is geen leeftijdsgrens en de behandeling is geschikt voor alle huidtypes. Wilt je de tekenen van veroudering tegen gaan en wil je graag een gladder, steviger en frisser ogende en aanvoelende huid dan is deze behandeling is voor jou.

Hoeveel behandelingen heb ik nodig?

 

Een typische behandelingsserie bestaat uit ongeveer 6 sessies. Afhankelijk van de conditie van je huid, is een gemiddelde van 4 tot 8 behandelingen nodig. Voor een optimaal resultaat en echte huidverjonging raden wij aan elke week een behdandeling te ondergaan. Om het verkregen resultaat te behouden en huidveroudering en cellulitis te verminderen, is het raadzaam om je daarna eens in de 4 tot 6 weken te laten behandelen.

Wanneer kan ik resultaten verwachten?

 

We zien resultaten in bijna alle klanten reeds na de eerste behandeling. De gewenste verbetering wordt bereikt na een voltooide behandelingskuur met meetbare resultaten en verbetering van de huidtextuur. De resultaten kunnen verschillen van persoon tot persoon.

Is de behandeling klinisch getest?

 

Radio-frequentie behandeling zijn klinisch getest en het is bewezen dat de huid strakker wordt en dat de behandelingen leiden tot een jonger uitziende huid. Iedereen die wordt behandeld met radio-frequentie kan een gladdere, strakkere huid verwachten.

 

Welke zones kunnen behandeld worden?

 

Elke zone van het lichaam met ongewenste cellulitis kan worden behandeld met RF. De bijwerkingen die worden veroorzaakt door de behandelingen zijn minimaal en onschadelijk. Er kan lokale roodheid, blauwe plekken en een lichte tijdelijke gevoelloosheid van de huid optreden. Deze potentiële bijwerkingen verdwijnen op natuurlijke wijze na verloop van tijd. Meestal worden de dijen, buik, “love handles” en de armen behandeld. In gevallen merkbare asymmetrie van de lichaamsvormen kunnen we één zijde behandelen.

Bovenarmen normaal:145,50| Nu 59, 50

BENEN Binnen of buiten de normale:  145,50| Nu: 59, 50

Armen en benen normaal:291,00| Nu: 99, 00

BUIK normaal:145,50| Nu: 59, 50

Love handles normaal:145,50| Nu: 59, 50

BILLEN normaal:145,50| Nu: 59, 50

Twee grote ZONES normaal:291,00| Nu: 99, 00

4 × TWEE KLEINE ZONES normaal:564,50| Nu: 198, 00

4 × EEN GROTE ZONES normaal:564,50| Nu: 198, 00


BOEK NU

U kunt ons bellen voor een afspraak of direct boeken online.


jie luo
No Comments

Post a Comment

Comment
Name
Email
Website